Termeni si Conditii

Siteul acoperisrapid.ro este proprietatrea CASE CALDUROASE SRL, inregistrata in Satu Nou de Jos, Jud. Maramures Str. Ciresilor, nr. 24, nr. de inregistrare la Registrul Comertului J24/114/2014, Cod Fiscal RO 32755539, denumita in continuare CASE CALDUROASE.

Folosirea (vizitarea, solicitarea ofertelor si descarcarea materialelor postate in format PDF si/sau alegerea produselor si serviciilor) acestui site, implica acceptarea termenilor si conditiilor cuprinse in acest document.

CASE CALDUROASE isi asuma dreptul de a face modificari ale prevederilor ce urmeaza fara notificare. In cazul in care vor exista modificari ale continutului sectiunii Termeni si Conditii, acestea vor fi actualizate pe site, unde se va publica cea mai recenta versiune.

Introducere

Folosirea serviciilor sau a informatiilor oferite pe site-ul https://acoperisrapid.ro este  echivalenta cu acceptarea de catre utilizator a termenilor si conditiilor de mai jos.

Termeni

–         Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul https://acoperisrapid.ro,

–         GDPR – (General Data Protection Regulation), adoptat de Parlamentul European în aprilie 2016, intrat in vigoare la data de 25 mai 2018, este regulamentul european 679/2016 privind protecția datelor cu caracter personal, creat pentru a stabili modul in care sunt protejate datele cu caracter personal ale cetatenilor Uniunii Europene.

Continut si drepturi de autor

Atat continutul cat si designul site-ului https://acoperisrapid.ro apartin CASE CALDUROASE, fiind protejate de legile privind proprietatea intelectuala. Nu pot fi reproduse materialele afisate pe site fara a avea permisiunea scrisa din partea propietarilor site-ului https://acoperisrapid.ro sau a administratorului/administratorilor firmei CASE CALDUROASE SRL.

CASE CALDUROASE are dreptul sa suspende sau sa inceteze accesul vizitatorilor la continutul site-ului sau la o parte a acestui continut. fara nicio alta notificare sau formalitate si fara ca acest lucru sa necesite motivarea actiunii sale.

CASE CALDUROASE nu isi asuma raspunderea, in nicio situatie, pentru nicio dauna, datorata direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site. CASE CALDUROASE nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate.

Comenzi si cereri pentru oferte de pret

Solicitarea de informatii suplimentare sau cererile de oferta de preturi se pot trimite catre QWERTY SRL pe urmatoarele cai:

–         Folosind formularul de contact de pe site AICI

–         Prin email la adresa office@acoperisrapid.ro

–         Prin telefon la numerele 0737 143 094, 0727 656 236

Utilizatorul are obligatia de a furniza date corecte si cat mai concrete cu privire la produsul/serviciul dorit. CASE CALDUROASE nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru neajunsurile cauzate de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incorecte sau incomplete.

In cazul in care CASE CALDUROASE considera ca sunt necesare mai multe informatii pentru a putea da o oferta de pret reala sau pentru a stabili detalii in legatura cu oferta, poate cere date suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta  sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Protectia datelor

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CASE CALDUROASE se obliga sa le administreze in conditii de siguranta si doar pentru scopurile specificate.

Scopul colectarii datelor este:

– furnizarea serviciilor si produselor conform ofertei curente. Utilizatorul trebuie sa furnizeze aceste date, ele fiind necesare pentru a putea identifica destinatarul serviciilor sau produselor furnizate.

Refuzul furnizarii acestor date duce la imposibilitatea furnizarii serviciului sau produsului. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si, dupa caz, sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: autoritatile nationale/europene/mondiale de inregistrare.

https://acoperisrapid.ro respecta drepturile utilizatorului, conform cerintelor GDPR. Citeste sectiunea Politica de confidentialitate AICI.

Orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Vom onora cererea dvs. respectand prevederile legale in vigoare.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Daca unele din datele furnizate sunt incorecte, va rugam sa ne informati in cel mai scurt timp posibil.

Dispozitii finale

Toti utilizatorii acestui site fac subiectul acestor termeni si conditii astfel incat accesarea acestuia presupune acceptarea si conformarea la Termenii si Conditiile prevazute in acest document.

CASE CALDUROASE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui document, fara notificarea prealabila a utilizatorului. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca site-ul.